Sjöööövik

Jag tycker att ALLA ska skriva till mig när jag är på Sjövik, adressen dit är:

Lina Larsson
Sjöviks folkhögskola
Folkärna
775 95 Krylbo

Kommer som sagt vara där 25 juni-7 juli... Och jag tycker faktist att jag förtjänar endel grattis den 28:e eftersom jag blir 16 då! :D

Kram på er!


Lina

20 juni -07

Halloj! (ja, jag har börjat säga så)
Jag gick upp 08.45 idag, för jag skulle tvätta. Nu kanske du reagerar som en viss bekant till mig och tänker "har hon inte föräldrar som gör sånt?", svaret på den frågan är självklart:
-Ja

Men nu är det så att min kära mor tycker att jag borde lära mig tvätta (har kunnat det ett tag, men sånt berättar man ju inte) till Sjövik, annars kommer jag tydligen drunkna i smutsiga kläder där. Vilket jag tvivlar på eftersom jag har med mig onödigt mycket kläder med mig.
Jag har förresten redan packat till Sjövik! Woho!
Men så konstigt är det inte eftersom jag ska till Dalarna redan imorn, torsdag, för vi ska fira midsommar med mormor och farmor på nån herrgård mellan Borlänge och Ludvika. Lite konstigt, ja.
Och jag ska tydligen få cash om jag har folkdräkt på mig på midsommarafton, kul. Man gör ju allt för pengar, såklart!

Jahopp, nu ska jag ner till tvättstugan igen så jag hinner klart innan ett, för då ska jag träffa Emma inne i stan. Ska köpa lite nödvändiga saker till Sjövik, som tandborste, tandkräm etc.
Hon har klippt sig! Emma då... Drastiskt! OjojOJ! Det ska tydligen vara askort! Det måste man ju bara se och ta bild på, det kommer säkert upp en  på min bilddagbok, dvs. http://lassesson.bilddagboken.se Kolla vettja! :)

Ha det gött, många kramar;

Lina

11 juni -07

Hej bloggen! Och alla läsare där ute i cyberspace!
Kanske skulle ta och käka frukost, vänta lite...
Det blev O'boy och ett digestivekex, för det fanns bara äckelpäckelmackor, uschusch... Äh, ska ändå käka lunch snart^^
Denna onsdag kommer bli lika händelselös som gårdagen. Tyvärr.
Jag ska kanske städa lite, det blir den stora förändringen, LOL!

Hmm, jag håller på att anmäla mig till Jiingi nu, hoppas det blir bra.
Annars händer det inte mycket i min lilla värld. Men imorn ska jag till Tuvan och grilla, för Kajsas mamma, Mia, fyller 50 bast :) OCH JAG ÄR BJUDEN! Tänk på det ni...

Ska kanske träffa Hejke i helgen, fast det vet han inte om -än, jag lovar, jag ska berätta det för honom. Ja. Faktist! Ni behöver inte tro på mig! Jag vet att jag inte ljuger iaf! Haha xD

Lyssnar på Breaking Benjamin, mitt favoritband. Fast det var länge sen man lyssnade på dom nu, men det är härligt nu när man lyssnar på dom igen!

Ha det bra nu!


Lina


Suck -igen

Men sluta nu!
Försök inte ens...











Lina

Idag

Har vart en bra dag idag, men ändå, jag känner mig... Suck.


Lina


Bottappande av böcker

Jag hittade Spanska-böckerna. Dock inte kemiboken. Tyvärr.

Inga (läraren) nämnde inte någonting, men jag är osäker om jag slipper betala för den :S
Fast jag tror fortfarande att det var Inga som klantade sig och skrev att jag tog fel nummer, det är det jag har sagt till mina föräldrar, och mamma gillar inte heller henne, så jag hoppas att det blir dom som pröjsar för boken, och inte jag. -Om- dom skickar en sån där inbetalnings-grunka hem till oss, och det tror jag att dom kommer göra, för Inga ville ha min adress. Suck


Lina

RSS 2.0